COVID19

Waarom dit tabblad?

Hier wil ik meer informatie geven over producten die in deze tijd veel gebruikt worden.

In verband met COVID19 heb ik besloten om al mijn activiteiten omtrent testboxen en workshops geheel stop te zetten. Ik vindt dit super leuke dingen om te doen, maar de gezondheid van mij en ook mijn klanten en testers staat nu eenmaal voorop. De producten van de workshops en de testbox worden door verschillende personen gebruikt en om kruisbesmetting tegen te gaan heb ik dit met pijn in mijn hart moeten besluiten.

Maar niet getreurd wat nu zo wonderbaarlijk is bij Forever is dat alle producten een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie hebben. Dit houdt dus in dat je de producten gewoon kunt bestellen en dan heb je ze zelfs voor 30 dagen om te proberen. eigenlijk is dat nog veel beter, toch?

Ga dus vooral naar mijn webwinkel kijken en maak een bestelling. Wil je meer weten over de producten en of het wel of niet geschikt is voor je dan neem je toch gewoon contact met mij op.

Wat wordt er nu veel gebruikt in deze dagen?

In deze dagen is regelmatig handen wassen zeer belangrijk. De handen worden door het vele wassen droog en moeten weer ingesmeerd worden met een vochtinbrengende crème dat het liefst met één die niet vettig is. Hiervoor hebben zij onze Hand Soap (artikel 523) en de Aloe Propolis Cremer (artikel 51).

Voor de energie en de weerstand zijn er uiteraard meerdere producten.

Voor de energie is de eerste stap C9, en de Vital5, beide producten zijn in verschillende smaken dranken en/of shakes beschikbaar.

Voor de weerstand zijn de volgende producten heel erg goed. Uiteraard de dranken in de verschillende smaken. Absorbent-C (artikel 48) Vitamine C verhoogd de weerstand in het algemeen. Active Pro-B (artikel 610) als je darmen in balans zijn is het goed voor je buik. Forever Daily (artikel 439) deze mix bevat de veschillende mineralen, vitaminen en voedingsstoffen voor je dagelijks steuntje in de rug. De kinderen worden niet vergeten daarvoor hebben we de Forever Kids (artikel 354) dit zijn kauwtabletten en kunnen dan ook als een snoepje gegeven worden.

Wil jij meer weten over deze producten en andere bezoek dan de webwinkel eens.