Huidverzorging

Heb jij dat ook?

Ik koop weleens producten waarop staat met “Aloë Vera“. Volgens de productomschrijving “verzachten” ze, gaan veroudering tegen “anti-aging“. Dit is uiteraard wel waar, wat de eigenschappen betreft.

Maar weet je dat het in de meeste producten gaat om kleine hoeveelheden en die hoeveelheid kan het nauwelijks tot niet waarmaken wat ze beloven. Om de verschillende werkingen te kunnen ervaren moet je eigenlijk producten hebben die op basis van “Aloë Vera” worden geproduceerd.

Heb jij last van een vette, droge of gecombineerde huid of heb jij last van een rode uitslag? Wil jij weten hoe jij dit kunt veranderen? Dan heb ik misschien wel iets leuks voor je.

Geheel vrijblijvend wil ik met jou een huidverzorgingsanalyse maken. Samen met jouw producten en mijn Aloë Vera producten gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Welke producten je nu gebruikt en hoe jij ze gebruikt, kan er misschien nog iets veranderd worden aan je ochtend/avond routine? Dit zijn vragen die we dan bespreekbaar maken. In een heel huiselijke setting en met veel plezier.

De producten zijn voor jong en oud (12 tot 80+) en voor man en vrouw, dus iedereen kan nu genieten van een huidverzorgingsanalyse.

Wil jij meer weten? stuur mij een berichtje en dan maken wij een afspraak wanneer het bij jou en mij uitkomt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close