Mijn Verhaal

Hallo Welkom op mijn website, ik hoop je te kunnen inspireren in mijn wereld van netwerkmarketing.

In het kort even wie ik ben. Ik ben Karin Boerefijn-Habraken opgegroeid in Duitsland waar ik een geweldige jeugd heb gehad. In 1992 ben ik verhuisd naar Zuid-Afrika (sommige mensen denken dat ik daardoor een wereldreiziger ben). Na 7 jaar ben ik naar Nederland gekomen. Als Nederlandse wel heel bijzonder dat je na ongeveer 32 jaar voor het eerst in je land van nationaliteit gaat wonen. Inmiddels ben ik hertrouwd en samen met de kinderen heb ik een heel mooi leven opgebouwd.

Ik miste iets en dat iets werd mij maar niet duidelijk.

Mijn gezondheid was al geruime tijd achteruit aan het gaan, de redenen hiervoor zijn heel verschillend geweest. Ik zat in een “ratrace”, veel tijd kwijt zijn met reizen naar en van het werk. Geen vrije tijd hebben om leuke dingen te kunnen doen omdat ik altijd zo moe was (na het eten op de bank in slaap vallen). In de weekenden kon ik een beetje bijkomen om vervolgens weer de “ratrace” in te gaan. Stress is ook een grote factor geweest, want ik probeerde toch alles in goede banen te leiden.

Mijn Vrijheid

In december 2015 is netwerkmarketing op mijn pad gekomen. Ik wilde er eerst niet veel van weten, maar naar de producten die hiermee samen gingen had ik wel oren naar. Het heeft ongeveer 4 jaar geduurd voordat ik uiteindelijk verder ging kijken naar het beloningsplan en alle overige zaken die hier mee samengaan. Toen besefte ik mij dat ik hiermee wel eens goud in handen zou kunnen hebben.

Vanuit huis werken, eigen tijdsindeling, voor de kinderen aanwezig zijn wanneer het nodig is, geen vaste werk plek omdat ik overal kan werken waar ik maar wil, dit zijn een paar voordelen die mijn hartje blij maken.

Hierbij komt dat ik nu op het punt sta om een team te gaan vormen en daarbij heb ik jou nodig. Waarom een team? Een team zorgt ervoor dat je door samen te werken meer voor elkaar kunt krijgen. Een team zorgt voor saamhorigheid en plezier in je werk. Een team is mensen leren kennen en uit je comfort zone komen. Een team is mensen om je heen die op hun manier goed zijn met dingen en waar jij van kunt leren. Een team is steun die je nodig hebt als je eens een slechte dag hebt.

Heb ik jouw interesse gewekt en wil jij hier meer over weten en heb jij ongeveer 30 minuten tijd, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik sta je te woord samen met mijn coach en wij laten je zien wat er allemaal mogelijk is.

Welkom in het team